Dit is waarom je moet kiezen voor een goed opgeleide nagelstyliste.

 

Een goed opgeleide nagelstyliste biedt geen Solar-nagels aan! Maar werkt met producten die in Europa/USA geproduceerd zijn.

SOLAR-nagels bevatten het product MMA (komt uit Azië)

MMA is slecht voor de nagels, omdat dit product moeilijk hecht op de natuurlijke nagels worden de nagels dun gevijld. (Pijnlijk)

MMA zorgt ervoor dat de kunstnagel heel hard is, als je deze stoot kan dat een flinke beschadiging aan de natuurlijke nagel geven. (Pijnlijk)

MMA is moeilijk te verwijderen van de natuurlijke nagel. (Beschadigingen)

MMA heeft een zeer sterke vervelende geur. (Ongezond)

 

 

Bij een goed opgeleide nagelstyliste is de hygiëne optimaal!

Niet alleen met corona maar altijd!

Zij draagt handschoenen en een mondkapje (tijdens het vijlen) en heeft voor iedere klant een persoonlijk vijlen set. Alle gereedschappen en de nageltafel worden gedesinfecteerd met alcohol 70%.

 

 

Een goed opgeleide nagelstyliste gaat eerst kijken naar de conditie van de natuurlijke nagels.

Dit heeft ze geleerd tijdens haar opleiding nagelstyling en aan de hand daarvan gaat ze bepalen welke behandeling ze aan kan bieden.

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden veelzijdig rubberbase, gellak, acryl, gel en polyacrylgel. Dan luistert ze goed naar de wensen van de klant wil deze lange of korte nagels en wat voor vorm; recht, rond, amandel, ballerina, stiletto het kan allemaal.

En dan gaat ze ervoor zorgen dat de klant met prachtige (kunst)nagels naar buiten gaat. En nagelriemen zonder wondjes en goed verzorgd met nagelriemolie. Dan wordt er weer een afspraak gemaakt voor de nabehandeling na 3 à 4 weken. Ook tijdens deze afspraak wordt er weer heel zorgvuldig en voorzichtig met de nagels en de nagelriemen om gegaan.

Moet het product er om wat voor reden er weer van afgehaald worden, dan doet ze dit pijnloos zoals ze geleerd heeft in de opleiding.

Een goed opgeleide nagelstyliste kan gegarandeerd veel meer als lakken en nepnagels plakken!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.