In deze masterclass leer je alles over het geven van manicurebehandelingen.

Als een aanvulling op het bestaande aanbod in de nagelstudio waar de focus meestal alleen op de nagels ligt.

 

Bij een manicurebehandeling wordt niet alleen aandacht geschonken aan de natuurlijke nagels maar ook aan de handen. Die in ons dagelijks leven veel te verduren hebben.

 

Met behulp van video s in een veilige online leeromgeving leer je verschillende onderdelen en tips en trucs hoe je deze als een behandeling of meerdere aan kunt bieden in de nagelsalon. Ook de presentatie is belangrijk als de klanten niet weten dat je het aanbiedt ga je het ook niet verkopen.

Een manicurebehandeling zorgt voor extra inkomen in de nagelstudio en je kunt er ook een andere doelgroep mee bereiken.

 

In deze masterclass o.a.

Nagelriemen, verzorging natuurlijke nagels, uitleg opbouw manicurebehandeling en presentatie, handscrub, masker, handmassage.

Als je de online training hebt gekocht kun je met een link naar de online leeromgeving
(huddle) waar je dan een inlog account aanmaakt.

 

Ik ga je echt zo snel mogelijk als lukt (beloofd) een email sturen met een link. Maar dit is nog geen automatisch proces ik doe dat echt handmatig! Want ik vind het ook nog zo leuk om een persoonlijk contact te hebben met mijn online cursisten.

 


En dan kun je starten met de online training waar je nog 2 maanden in kunt kijken. Daarbij kun je gebruik maken van de community waar je al je vragen kunt stellen.

 

Let op! Zodra je je hebt aangemeld voor de training en bent toegevoegd aan de huddle kun je het ''artikel'' niet ongebruikt retourneren waardoor het herroepingsrecht vervalt.