Dank je wel voor de interesse in mijn bedrijf.

Ik zal mij even voorstellen:

 

Ik ben Wilma van Steenpaal ondernemer met een passie voor nagelstyling en heb meer dan 20 jaar ervaring in de nagelbranche.

En ben er enorm trots op dat ik mijn kennis en passie kan overdragen op iedereen die het vak nagelstyling wil leren.

Na al die jaren een eigen goedlopende nagelsalon te hebben gehad ben ik nu in een andere fase beland.

Hoewel ik altijd erg genoten heb van alle verhalen aan mijn nageltafel van dames van 16 jaar tot en met 75 jaar, en ja zelfs ook weleens heren neem ik toch afscheid van mijn klanten.

De afgelopen 10 jaar heb ik naast mijn nagelstudio ook nog cursussen, trainingen, workshops en coaching nagelstyling gegeven. En daar ga ik me nu fulltime mee bezig houden om deze zo volledig mogelijk te maken.

 

Want dat is nodig in ons vak er is nog steeds een tekort aan goed opgeleide nagelstylisten!


Uiteraard blijf ik mezelf ook ontwikkelen in de allernieuwste trends en technieken en volg ik zelf ook nog trainingen.

 

 

Hoe het allemaal begon...

Twintig jaar geleden had ik een hele andere job. Waar ik het niet meer naar mijn zin had, ik werkte in een tandartspraktijk. Dat is natuurlijk ook een heel mooi vak maar ik voelde me daar niet helemaal thuis. De sfeer is toch anders mensen zijn daar meestal niet op hun gemak.

Op een dag las ik een advertentie in de krant over een cursus nagelstyling. In die tijd werd er nog niet zoveel aandacht aan de nagels geschonken en ik mocht toch zeker geen lakje dragen van mijn werkgever. Toch was ik geïnteresseerd en ben begonnen met een acrylcursus dat viel best wel tegen dat zal ik maar eerlijk bekennen.

Maar na wat oefenen heb ik toch op de bovenverdieping in het kleinste kamertje een nagelstudio ingericht, een tafeltje, 2 stoelen en een kastje je hebt niet veel nodig.

En daar ging ik beginnen met eigenlijk natuurlijk veel te weinig aan kennis, in die tijd waren het maar hele korte cursussen. Maar toch had ik al snel klanten dat smaakte naar meer. Dus heb ik toen nog een gelcursus gedaan en daarna natuurlijk in de loop van de jaren heel veel workshops en trainingen. Wat heeft het me opgeleverd heel veel jaren werken met veel plezier en vrijheid als kleine ondernemer.

Ik had er natuurlijk wel mijn goed betaalde baan voor opgezegd en de inkomsten van de zzp’er is niet altijd stabiel. Heb ik ooit weleens spijt gehad nee kan ik vol overtuiging zeggen want ik hou zo van het nagelstyling vak.