Wat voor nagel lamp moet ik kopen?

Het verschil in nagel lampen.

Allereerst is het belangrijk om te weten dat er 2 verschillende soorten lampen zijn om nagelproducten uit te harden: UV-lampen en ledlampen beide werken verschillend en hebben hun eigen kenmerken.

Mijn voorkeur gaat uit naar de ledlamp want:

-Deze heeft een snellere uithardingstijd het verschil is dat minimaal 60 sec. meestal genoeg is en bij een UV-lamp heb je wel zeker 2 tot 3 minuten nodig.

 

Maar pas op! Je hebt er vaak bij ledlamp al een timerknop van 10 seconden op zitten dit is niet genoeg voor veen volledige uitharding. Maar je kunt deze wel gebruiken als je met nailart bezig bent om even wat  van het product vast te zetten voor je weer verder gaat.

 

-Energiezuinig: Ledlampen verbruiken over het algemeen minder stroom dan UV-lampen.

-Langere levensduur: Ledlampen gaan langer mee, je moet dan denken aan ongeveer 50.000 branduren.

-Nadeel de Ledlampen deze zijn wel duurder.

 

 

Waar let je op bij het kopen van een  nagel LEDLamp

 

Wanneer je een Ledlamp gaat kopen is het belangrijk om te letten op de golflengte die de Ledlamp uitstraalt. De meeste gebruikte golflengte is 365-405 nanometer. Dit kun je vinden bij de technische gegevens.

Hoe meer ledjes dat er in de lamp aanwezig zijn, hoe gelijkmatiger de uitharding tot stand komt ook de duimen die toch een beetje schuin in de lamp liggen. Ik geef de voorkeur aan minimaal 60 ledjes.

Zorg ervoor dat de afmeting goed is er moet gemakkelijk een hele hand in kunnen anders heb je er niets aan.

Kijk naar de extra functies zoals de timer instellingen (verschillende knoppen met 10, 30, 60, 90 sec bv), heeft de lamp een bewegingssensor (dan gaat de lamp vanzelf aan).

Wat echt heel handig is een speciale knop (low heat) om de lamp langzamer aan te laten gaan dus minder sterkte van de ledjes zodat de klant geen warmte/hitte voelt tijdens het begin van de uitharding van het product.

 

Zijn er ook slechte Ledlampen te koop?

Jazeker! En dit is een ernstige zaak want een slechte kwaliteit Ledlamp kan allergie veroorzaken omdat deze het nagelproduct niet volledig uithardt.

Let op dat je geen goedkope imitatie ledlamp koopt voor een hele lage prijs (onder de 30 euro) deze voldoet vaak ook niet aan de veiligheidsnormen. En jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van je klant

Het beste is toch een Ledlamp bij een nagelgroothandel te kopen die fabrieksgarantie geeft en waar je terecht kunt bij de klantenservice is als je vragen hebt.

Het is de moeite waard om een kwalitatieve nagel Ledlamp te kopen van een goed merk om teleurstellingen (lifting, loslating product) en allergie problemen te voorkomen.

Dit zijn mijn favorieten

 

Zijn er ook slechte nagel LEDlampen te koop?

 

Jazeker! En dit is een ernstige zaak want een slechte kwaliteit Ledlamp kan allergie veroorzaken omdat deze het nagel product niet volledig uithardt.

Let op dat je geen goedkope imitatie ledlamp koopt voor een hele lage prijs bij  deze voldoet vaak ook niet aan de veiligheidsnormen. En jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid van je klant

Het beste is toch een Ledlamp bij een nagelgroothandel te kopen die fabrieksgarantie geeft en waar je terecht kunt bij de klantenservice is als je vragen hebt.

Het is de moeite waard om een kwalitatieve nagel Ledlamp te kopen van een goed merk om teleurstellingen (lifting, loslating product) en allergie problemen te voorkomen.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.