15 vragen over polyacrylgel

Dit is een van de nieuwste producten in de nagelstyling. De nagelindustrie heeft de laatste jaren niet stilgestaan. Er zijn heel veel handige producten bijgekomen de polyacrylgel of polygel of polyacryl het heeft heel veel verschillende namen en is een combinatie van gel en acryl.

Lees meer »

Biab en natural nail treatment wat is dat?

Biab staat voor Buildergel in a bottle. De behandeling met Biab is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten, waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken dat je bijna geen kunstnagel meer nodig hebt.

Lees meer »

Zijn nepnagels/kunstnagels slecht voor je nagels?

Hoewel ik zelf het woord nepnagel vervelend vindt klinken. Snap ik echt wel dat veel mensen dit zeggen. Ik zou liever hebben dat ze het kunstnagels noemen. Want het is toch een kunst om je nagels mooi te maken. Bovendien heeft het woord nep nu eenmaal ook een negatieve lading.

Lees meer »

Waar gebruik je rubberbase voor?

Bij sommige merken heeft rubberbase ook een andere naam.Maar het is een verzamelnaam van een dikkere base coat gellak. Een verbeterde versie van de gewone base coat gellak met een zeer sterke hechting. Het is een flexibele gel in een flesje met een hoop extra mogelijkheden. 2.Rubberbase maakt de de natuurlijke nagels mooi glad.

Lees meer »